Baschetbaliștii clujeni câștigă primul meci din deplasare din această ediție a Ligii Naționale: CS SCM Timișoara – U-BT 86-90

Baschetbaliștii clujeni au câștigat primul meci disputat în deplasare în această ediție a Ligii Naționale, scor 90-86, pe terenul celor de la CS SCM Timișoara.

Cei mai buni marcatori ai clujenilor au fost Kyndall Dykes (20 de puncte), Nandor Kuti (16 puncte) și Aleksandar Rasic (15 puncte).

„Mă bucură victoria, faptul că am reușit în această seară să controlăm ritmul jocului, să mergem rapid peste ei ori de câte ori am avut ocazia, mi-a plăcut jocul nostru ofensiv. Mă îngrijorează, însă, aspectul defensiv și în special numărul mare de recuperări ofensive pe care le-am permis adversarului. Până acum, aproape la toate meciurile am pierdut lupta la recuperare, nu ne putem baza la nesfârșit pe forța ofensivă a unor jucători, trebuie să lucrăm mai mult și să punem osul serios la treabă și în ceea ce privește apărarea”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul U-BT, citat de site-ul oficial al clubului.

În meciul anterior, cel din prima etapă a Ligii Naționale, U-BT s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 80-76, în fața baschetbaliștilor de la BCMU FC Argeș Pitești.

În următoarea etapă, U-BT va juca acasă cu Steaua București.

Sursa foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Ne poți asculta și aici: