Baschetbaliștii de la U-BT au pierdut primul meci al manșei de calificare în grupele FIBA Europe Cup

Clujenii au fost învinși, în deplasare, de formația israeliană Ironi Ness Ziona, cu scorul de 91-78.


Returul va avea loc săptămâna viitoare, în BTarena. În sezonul trecut, U-BT a ajuns până în optimile de finală ale FIBA Europe Cup.

„Un meci foarte fizic, din păcate nu ne-am ridicat la nivelul lor din acest punct de vedere. O dovadă este faptul că ei au avut 39 de recuperări, iar noi am avut doar 24, e o diferență foarte mare… Multe dintre recuperările lor au fost ofensive, 14, au avut coșuri ușoare. La fel, am avut puține aruncări libere, nu poți să emiți pretenții când arunci doar de la distanță și nu ataci coșul ca să provoci faulturi. Sunt fericit pentru rezultat având în vedere modul în care am jucat, chiar nu am avut un meci bun astăzi, avem multe lucruri de corectat la care vom munci și vom fi mai pregătiți în retur. Bineînțeles că nu cedăm, calificarea este obiectivul nostru, trebuie să scoatem un rezultat cât mai bun acasă. Însă, până atunci, ne concentrăm pe meciul cu Pitești de sâmbătă”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul U-BT, citat de site-ul oficial al echipei.

Până la returul cu Ironi Ness Ziona, baschetbaliștii clujeni vor debuta în weekend în noul sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin. U-BT va juca sâmbătă, de la ora 19.00, cu BC Argeș Pitești.

Sursa foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Ne poți asculta și aici: