Baschetbaliștii de la U-BT au ratat accederea în grupele FIBA Europe Cup

Clujenii de la U-Banca Transilvania au învins, miercuri, echipa Ironi Ness Ziona, cu scorul de 89-88, dar diferența de 13 puncte înregistrată săptămâna trecută, în favoarea formației israeliene, a contat decisiv în economia manșei de calificare.

În sezonul trecut, U-BT a ajuns până în optimile de finală ale FIBA Europe Cup.

Mihai Silivășan, antrenorul principal al U-Banca Transilvania a spus după meci că este greu să învingi o echipă care înscrie 53% din aruncările de trei puncte, au marcat 14 asemenea aruncări.

„În primul rând, sunt foarte, foarte mândru de felul în care am luptat, de concentrarea pe care am arătat-o în acest meci. Am corectat o mulțime de situații pe care le-am jucat greșit în Israel. Din păcate pentru noi, am jucat cu o echipă foarte bună. Din păcate pentru noi, nu ne calificăm mai departe… Rămâne să ne concentrăm pe competițiile interne, campionat și cupă”, a declarat Mihai Silivășan, conform u-bt.ro.

Jucătorul Jason Washburne a spus, la rândul său, că este dureros că echipa a pierdut, pentru că este o echipă bună, care putea să aibă un parcurs bun în această competiție

„Trebuie să luăm lucrurile pozitive din acest meci, faptul că am câștigat și felul în care am făcut-o. Ne-am dorit cu adevărat să ne calificăm, dar nu am avut soarta în mâinile noastre, am rămas să depindem de alte echipe și de diferențele lor de scor. Trebuie să ne concentrăm pe competiția internă!”, a spus Washburne, conform aceleiași surse.

Sursa foto: Facebook/UBT Cluj

Ne poți asculta și aici: