Campionatul European de Handbal feminin: România a învins Spania cu scorul de 27-25

Echipa de handbal feminin a României a câștigat marți seara în fața Spaniei și mai are nevoie de o victorie pentru a juca în semifinalele Campionatului European din Franța.

Handabalistele tricolere au avut un start de meci dezastruos. Jucătoarele noastre au prins însă curaj în cea de-a doua repriză, iar în minutul 42 au reușit să preia conducerea partidei.

„Această victorie ne bucură foarte mult! Am suferit în timpul partidei, însă am demonstrat un puternic spirit de echipă, așa cum am facut-o și în ultimul an. Suntem fericiți pentru modul în care echipa s-a luptat în momentele dificile ale acestei partide, demonstrând multă tărie de caracter”, a declarat după partidă Martin Ambros, antrenorul părincipal al echipei României.

MVP-ul partidei a fost pivotul echipei României, Crina Pintea.

„Vreau să le mulțumesc coechipierelor pentru că mi-au oferit două motive de bucurie în seara asta, victoria și titlul de cea mai bună jucătoare. Cu siguranță va fi foarte greu mâine, împotriva Ungariei, însă noi credem în șansa noastră”, a declarat Crina Pintea.

În următorul meci, care va avea loc în această seară, România va întâlni Ungaria. Tricolorele trebuie să câștige această partidă pentru a se califica în faza următoare a Campionatului European.

Sursa foto: Facebook/Federația Română de Handbal

Te-ar mai putea interesa