Céline Dion va lansa un nou album și anunță un turneu mondial după mai bine de 10 ani

Cântăreața pop Céline Dion a anunțat că va lansa un nou album. Intitulat „Courage”, acesta este inspirat de viața sa după decesul soțului și managerului ei, Rene Angelil.

Mai mult, artista din Canada a anunțat că materialul discografic va fi promovat printr-un turneu mondial, potrivit Mediafax, care citează Reuters.

Pentru Céline Dion, în vârstă de 51 de ani, turneul „Courage”, va fi primul în America de Nord după mai bine de 10 ani.

Acesta va debuta în Quebec, Canada, în luna septembrie, iar Artista nu a oferit detalii despre restul concertelor. Dion a mai spus că albumul „Courage” va fi lansat în luna noiembrie.

Cel mai recent turneu al lui Dion a fost în 2007. „Taking Chances” a fost, de altfel, unul dintre turneele cu cele mai mari încasări în anul respectiv. Între timp, artista a mai lansat două albume, „Loved Me Back to Life”, în 2013, și „Encore un Soir”, în 2016.

Céline Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană, cu 14 copii. Cântăreaţa a cucerit, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În cei peste 30 de ani de carieră, Céline Dion a primit numeroase premii muzicale, printre care cinci Grammy, şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

Sursa foto: Facebook/Celine Dion

Ne poți asculta și aici: