CFR Cluj a fost eliminată în șaisprezecimile Europa League

Campioana României, CFR Cluj, a remizat în Sevilla, scor 0-0.

În minutul 87 al partidei de la Sevilla, Păun a marcat, cu un șut din afara careului de la 16 metri, numai că reușita atacantului a fost anulată, după intervenția VAR, pentru un henţ comis de Traore.

Antrenorul Dan Petrescu a declarat că echipa sa merita, pe deplin, calificarea în Europa League.

„Adversarul a lovit mingea și apoi l-a lovit mingea în mână, aproape (pe Traore, n. red.). Arbitrul trebuia să meargă să se uite la VAR. El știa regulamentul, nu a fost niciun henț. Plus că nu te uiți la VAR decât dacă e o fază foarte ușoară. Deci e foarte clar, golul a fost anulat pe nedrept și calificarea lui Sevilla e pe nedrept. Victoria era clar meritată a nostră, băieții sunt foarte supărați, frustrarea e foarte mare, iar Sevilla nu avea nevoie de acest cadou. Ăsta era meritul echipei, să ne calificăm”, a spus Dan Petrescu.

La Cluj, meciul dintre CFR Cluj și FC Sevillia s-a tot egal, 1-1, iar echipa din Spania s-a calificat mai departe în competiție.

CFR Cluj se pregătește acum de startul play-off-ului Ligii 1. După revenirea în țară, feroviarii vor întâlni luni formația Astra Giurgiu, pe teren propriu.

 

Sursa foto: Facebook/CFR Cluj

 

Ne poți asculta și aici: