CFR Cluj, doar remiză la Mediaș

CFR Cluj a încheiat la egalitate meciul disputat în deplasare, cu Gaz Metan Mediaș, în Liga I de fotbal.

Partida s-a terminat 0-0. La finalul meciului, antrenorul Dan Petrescu a acuzat arbitrajul. El consideră că CFR Cluj trebuia să primească o lovitură de la 11 metri.

„Sunt puțin supărat pe faza aia, clară, simplă, arbitrul nu trebuia să se sucească. Am avut un penalty ca lumina zilei, ar fi schimbat soarta meciului. Un meci ca ăsta, greu, cred că se putea câștiga cu o fază fixă sau un penalty. Nici terenul nu ne-a ajutat, cred că era înghețat, sărea mingea. Băieții și-au dorit, nu am ce să le reproșez. E posibil să ajungem pe doi, pe trei la final, noi avem un program infernal. În schimb, FCSB are program foare ușor, cred că în afara de meciul cu Dinamo nu are cum să se încurce. Va fi greu pentru noi, vom încerca, vom da totul, jucătorii au dat tot ce au putut”, a declarat Dan Petrescu.

CFR Cluj rămâne pe prima poziție în liga întâi de fotbal, cu 48 de puncte, cu 5 mai multe decât principala urmăritoare din acest moment, Universitatea Craiova.

FCSB se poate apropia, însă, la doar trei lungimi de feroviari, dacă o va învinge, luni, pe Academica Clinceni. CFR Cluj va disputa următorul meci din Liga I de fotbal vineri, 14 februarie, de la ora 20:00, în Gruia, cu Viitorul Constanța.

 

Ne poți asculta și aici: