CFR-iștii vor să debuteze cu o victorie în Europa League

CFR Cluj debutează, în această seară, în grupele Europa League. Campioana României întâlnește formația italiană Lazio Roma, acasă, pe stadionul din Gruia.

 

Antrenorul Dan Petrescu are la dispoziție un lot de 19 jucători, din care nu fac, însă, parte Rondon și Pereira, care sunt accidentați, dar nici Vinicius, care nu a fost inclus pe lista UEFA.

În schimb, tehnicianul CFR-ului a anunțat că Traore și Culio vor fi în lot pentru partida de diseară.

De cealaltă parte, nici Lazio Roma nu se va baza pe câțiva fotbaliști importanți. Antrenorul Simone Inzaghi a decis să îi menajeze pe Ștefan Radu, Ciro Immobile, Luis Alberto și Adam Marusici.

Prezent în studioul EBS Radio, mijlocașul CFR-ului, Ciprian Deac, a declarat că jucătorii campioanei României sunt determinați să obțină un rezultat pozitiv în partida cu redutabila grupare italiană.

„Eu cred că important e cum vom începe pentru că dacă noi vom obține victoria cu Lazio vom lua o opțiune serioasă, prin prisma faptului că învingem o candidată serioasă. Toată lumea o vede pe Lazio favorită și acest meci ne-ar putea da moral pentru următoarele”, a declarat Ciprian Deac.

Meciul dintre CFR Cluj și Lazio Roma se dispută de la ora 19:55. Traficul auto va fi restricționat în preajma stadionului „Doctor Constantin Rădulescu”, începând cu ora 17.00.

 

Ne poți asculta și aici: