CJ Cluj caută o clădire cu o suprafață construită desfășurată de aproximativ 20.000 de metri pătrați pentru Spitalul de Copii

Consiliul Județean vrea să achiziționeze un imobil cu o suprafață cuprinsă între 3,15 și 5,5 hectare în care să amenajeze Spitalul Pediatric Monobloc. Clădirea trebuie să fie în Cluj-Napoca sau în intravilanul localităților limitrofe, iar cei interesați pot depune ofertele până în 19 octombrie.

CJ Cluj vrea să amenajeze un spital pentru copii care să funcționeze într-o singură clădire.

Documentația de atribuire privind achiziția publică a unui imobil – teren și construcție care să găzduiască viitorul Spital Pediatric Monobloc a fost postată pe pa pagina de internet a CJ Cluj.

„Până în data de 19 octombrie, toți cei interesați să vândă un imobil care corespunde cerințelor din documentație, sunt așteptați să depună oferte la sediul Consiliului Județean. După această etapă, în funcție de interesul manifestat de ofertanți, vom ști dacă putem cumpăra o clădire deja existentă sau vom trece la achiziția unui teren pe care să construim un spital menit să reunească secțiile Spitalului de Pediatrie împrăștiate azi în tot orașul”, a declarat președintele forului Județean, Alin Tișe.

Conform documentației, imobilul trebuie să aibă o suprafață cuprinsă între 3,15 și 5,5 hectare, o suprafață utilă a construcției de circa 15.000 de metri pătrați, respectiv cu o suprafață construită desfășurată de aproximativ 20.000 de metri pătrați.

Construcția trebuie să fie ușor accesibilă, să fie dotată cu utilități, să aibă o vechime de maxim 20 de ani, cu posibilitatea de a fi modificată în vederea adaptării acesteia la destinația de spital.

Documentația de atribuire ce poate fi consultată accesând acet link.

 

Ne poți asculta și aici: