Clujul sănătos! Medici și asistenți medicali de la Spitalul Clujana oferă consultații gratuie în cartierul Gheorgheni

Clujenii interesați pot beneficia de consultații gratuite, dar și vouchere pentru diverse investigații.

Patru medici și șase asistenți medicali de la Spitalul Clinic Municipal vor oferi gratuit clujenilor servicii de screening cu examen clinic, investigații EKG, măsurarea tensiunii arteriale, determinare glicemiei și determinarea saturației de oxigen.

Mai mult, în urma consultațiilor, clujenii vor primi vouchere pentru testare gratuită pentru PSA (Antigen specific prostatic), Babeș-Papanicolau și consultație Cabinet de specialitate în Ambulatoriul Integrat Spitalului pentru patologie nou depistată. Consultația se va face fără programare, dar cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Cei care vor primi aceste vouchere vor avea posibilitatea să efectueze testări până la finalul acestui an, iar acestea vor fi interpretate gratuit de către medicii din cadrul Spitalului Clinic Municipal.

Consultațiile vor avea loc într-un punct de refugiu, amplasat pe strada Unirii din cartierul Gheorgheni, la capătul liniei 3 în zilele de 20 și 21 august, între orele 10.00 – 18.00

Această acțiune are ca scop conștientizarea în rândul comunității a importanței consultului medical periodic, măsură care poate să ducă, pe termen lung, la îmbunatățirea stării de sănătate a populației.

 

Ne poți asculta și aici: