Clujul va fi promovat la Târgului de Turism de la Madrid

Clujul va fi promovat la unul dintre cele mai importante evenimente business to business la nivel mondial, FITUR Madrid.

Prin participarea la acest târg, Consiliul Județean vrea să crească vizibilitatea Clujului ca destinație turistică în rândul specialiștilor din domeniu și al turiștilor.

Considerat a fi unul dintre cele mai importante evenimente business to business la nivel mondial, FITUR Madrid reprezintă o platformă unică și complexă de prezentare a ofertelor turistice mondiale ce se adresează atât publicului general, cât și specialiștilor din turism.

Târgul de Turism Internațional FITUR de la Madrid și-a deschis porțile pentru prima dată în anul 1980 și este considerat cel mai mare târg de turism, având în vedere numărul mare de vizitatori care participă an de an.

La ediția de anul trecut au participat 10.487 de expozanți și profesioniști din diverse sectoare turistice. Au fost prezente companii aeriene, hoteliere și ale vaselor de croazieră, dar și reprezentanți din domeniul cultural, culinar și de business.

Ediția 2019 a atras nu mai puțin de 253.000 de vizitatori și a îmbinat prezentarea ofertelor turistice cu evenimente culturale, muzicale și gastronomice.

Târgului de Turism la Madrid are loc între 22-26 ianuarie.

 

Ne poți asculta și aici: