Clujul va găzdui, în octombrie, Transylvania Comic Con

East European Comic Con, cel mai amplu eveniment de acest tip din centrul și estul Europei, se extinde anul acesta pentru prima dată cu o ediție în afara Capitalei.

BTarena va găzdui Transylvania Comic Con

Transylvania Comic Con va avea loc la Cluj-Napoca, între 18 și 20 octombrie la Sala Polivalentă.

Transylvania Comic Con este anunțată ca o nouă desășurare de forțe dedicată pasionaților de filme, seriale, jocuri, benzi desenate, cosplay și nu numai.

„Clujean fiind, mi-am dorit foarte mult să venim cu evenimentul în inima Transilvaniei, mai ales că de aici a pornit toată pasiunea. În 2012, am început cu Japan Play Transylvania, un festival micuț, însă care mi-a deschis apetitul pentru mai mult. În ultimii doi-trei ani, am analizat și am pregătit Transylvania Comic Con, în special pentru că trebuie să îl structurăm pentru o locație cu totul nouă pentru noi. Tocmai de aceea, va avea o personalitate proprie și o identitate unică, întrucât ne dorim să devină rapid un reper pentru regiune”, spune Mircea Mureșan, managerul general al East European Comic Con și Transylvania Comic Con, potrivit Mediafax.

Cele mai importante nume din industria de gaming sunt așteptate la Transylvania Comic Con pentru a le oferi pasionaților șansa de a testa cele mai noi jocuri și de a lua parte la competiții cu premii semnificative, folosind echipamente de ultimă generație.

Nu vor lipsi nici concursurile de cosplay, artiștii de benzi desenate, demonstrațiile de Virtual Reality, dar și un târg de unde doritorii vor putea alege din produse inedite, inspirate din producțiile sci-fi preferate.

Prima ediție East European Comic Con, căreia i-au trecut pragul în jur de 9.300 de oameni, a avut loc la București în 2013, iar evenimentul de anul trecut a adunat aproximativ 48.000 de vizitatori din țară și din străinătate. La București, organizatorii se pregătesc pentru a șaptea ediție, care va avea loc în weekendul 24 – 26 mai, la Romexpo.

Sursa foto: Facebook/BTarena

X
X
X