FC Argeș-Universitatea Cluj, 2-1. Studenții, fără punct obținut în deplasare în Liga a 2-a

Universitatea Cluj rămâne fără punct obținut în deplasare în actualul sezon al Ligii secunde de fotbal.

După această partidă, clujenii au coborât pe locul 8 al clasamentului Ligii secunde

Studenții au fost învinși, aseară, la Pitești, de FC Argeș, cu scorul de 2-1. Șepcile Roșii au făcut o nouă partidă modestă în deplasare și au reușit doar să înscrie un gol de onoare, în prelungiri, prin Dorin Goga.

În urma acestui rezultat, Universitatea Cluj rămâne cu 12 puncte, dar coboară pe locul opt al clasamentului.

„Am început meciul bine, am controlat jocul, dar am luat două goluri cu mingi aruncate în careu. E inacceptabil pentru o echipă care îşi propune să câştige în deplasare. Acolo s-a scris istoria jocului, deşi fazele respective nu anunţau un real pericol pentru noi. Apoi, am încercat să jucăm, am avut posesia, chiar dacă nu ne-am creat ocazii mari. Am dus mingea până în 20 de metri, însă acolo nu am mai avut soluţii. A doua repriză am controlat-o în totalitate şi cred că am fi putut să obţinem mai mult dacă am fi înscris mai repede. Din păcate, nu am reuşit să desfacem apărarea Argeşului care, până la urmă, a câştigat”, a declarat Adrian Falub, antrenorul Universității Cluj la sfârşitul jocului, citat de site-ul oficial al echipei.

Următorul meci al Universității este tot un derby de tradiție, cu Petrolul Ploieșți. Partida se va disputa pe Cluj Arena duminică, de la ora 18.00.

Sursa foto: Facebook/Fotbal Club Agreș Pitești

Ne poți asculta și aici: