Floreștenii vor avea automate de bilete și abonamente pentru transportul în comun

Floreștenii vor putea cumpăra bilete pentru mijloacele de transport în comun de la aparate automate. În Florești, în acest moment sunt doar două chioșcuri de bilete și abonamente, unul la sediul Primăriei din Florești și altul la Cetatea Fetei.

Automate de bilete în Florești. Acum, locuitorii comunei au la dispoziție doar două chioșcuri pentru tichete și abonamente. Foto: EBS Radio

Compania de Transport Public Cluj-Napoca va monta în acest an, în comuna Florești, aparate automate pentru eliberarea de bilete și abonamente. Mii de oameni fac naveta zilnic spre Cluj și își doresc să își poată face abonamente mai aproape de casă.

Biletele se pot cumpăra și de la magazine, dar abonamentele se pot face doar la casele existente, sau la casele de abonamente din Cluj-Napoca, spune directorul CTP, Liviu Neag

„Pe lângă cele două chioșcuri, noi mai avem și puncte de vânzare la privați. Vom încerca anul ăsta să intrăm cu niște automate. Punctele sunt undeva în zona Cetății Fetei, zona Primăriei, punctele fierbinți din Florești”, a declarat Liviu Neag, directorul CTP Cluj, pentru EBS Radio.

CTP plănuiește să instaleze în acest an automate de bilete nu doar în Florești, ci și în Apahida. Până atunci, însă, biletele se mai pot achiziționa și prin SMS, sau prin aplicația mobilă 24Pay.

Alexandra Ogruțan

Ne poți asculta și aici: