FOTO | CFR Cluj a pierdut meciul cu Astra Giurgiu, în turul semifinalelor Cupei României

Astra Giurgiu a câștigat meciul disputat la Cluj împotriva echipei CFR Cluj cu 3-1, în turul semifinalelor Cupei României.

Dan Petrescu a odihnit mulți titulari obișnuiți ai CFR-ului, iar Astra a deschis scorul după doar patru minute, prin Valentin Gheorghe, care l-a depășit pe Adam Lang și l-a învins pe portarul Jesus Fernandez, relatează Mediafax.

Ardelenii au restabilit egalitatea în minutul 15, prin Bud, aflat la primul gol după revenirea la CFR Cluj.

Astra a trecut din nou în avantaj în minutul 35, prin Begue, care a primit o pasă în careu de la Radunovic. Echipa lui Costel Enache a stabilit scorul final după pauză, în minutul 51, după ce lovitura liberă executată de Alibec a lovit bara, iar Butean a împins balonul în poartă.

„Sunt supărat pe rezultat. În prima repriză am jucat mult mai bine decât în campionat şi cred că meritam să câştigăm. A trebuit să fac schimbări pentru că jucătorii care au jucat în campionat au avut multe meciuri. Cred că e un scor mincinos, de obicei eu câştig meciurile pe contraatac şi cu puţine ocazii. Astăzi, adversarul a marcat trei goluri din trei ocazii. Cred că puteam primi şi un penalty, cel puţin unul, poate era mai echilibrat. Aşa, cred că mai avem maximum 10% şanse la meciul retur”, a declarat Petrescu, după meci.

Returul dintre cele două formații va avea loc peste trei săptămâni, la Giurgiu. În cealaltă semifinală de Cupa României se vor înfrunta U Craiova și FC Viitorul.

Sursa foto: Facebook/ CFR Cluj

Te-ar mai putea interesa

X
X
X