FOTO | Tricolorii mici, aproape de o performanță mare

Echipa națională de tineret a României este tot mai aproape de calificarea la Campionatul European de fotbal de anul viitor.

Tinerii tricolori au învins, aseară, la Ovidiu, selecționata Bosniei-Herțegovina, cu scorul de 2-0. Golurile României au fost marcate de Adrian Petre și Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi reușind să înscrie direct din corner.

Sebastian Mailat, jucător al echipei CFR Cluj, convocat la naționala de tineret de antrenorul Mirel Rădoi, nu a fost nici măcar pe banca de rezerve.

Naționala de tineret mai are nevoie de doar patru puncte din următoarele meciuri, cu Țara Galilor și Liechtenstein, pentru a obține biletele pentru Campionatul European.

Ar fi o performanță istorică pentru că ar fi doar a doua calificare a unei naționale de tineret a României la un Campionat European. Singura participare a reprezentativei U21 a fost acum 20 de ani, în 1998, când țara noastră a organizat această competiție. Din echipa de atunci a făcut parte actualul selecționer al României, Cosmin Contra.

Sursa foto: FRF

Ne poți asculta și aici: