FOTO | Un nou drum a fost reabilitat la Cluj. Se circulă în condiții normale de la Nireș în Valea Ungurașului

Lucrările de întreținere efectuate pentru îmbunătățirea condițiilor de circulație pe drumul Nireş – Unguraș – Valea Ungurașului au fost finalizate.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Cluj, lucrările recent încheiate au vizat două sectoare din drumul judeţean 161D (DJ 172F), respectiv cel situat între kilometrul 10+400 şi kilometrul 14+000 şi cel dintre poziţiile kilometrice 18+000 şi 30+950. Practic, s-au plombat gropile și s-a așternut covor asfaltic pe unele sectoare de drum.

La finalul lunii iulie a fost asfaltat și un sector de drum în lungime de 4 kilometri, situat pe raza localităţii Nireş, lucrările de îmbunătățire a infrastructurii rutiere vizând, practic, un sector de drum în lungime de peste 20,5 kilometri.

,,Am cerut drumarilor să își intensifice la maxim eforturile și să profite de vremea încă bună, astfel încât să reușim finalizarea cât mai multor sectoare de drumuri în județ“, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, după ce a anunțat finalizarea lucrărilor la drumul dintre Nireș și Valea Ungurașului .