Inginerii sunt la mare căutare la Cluj. Ce facilități și beneficii oferă angajatorii de la Târgul de Cariere

Inginerii se numără printre cei mai căutați specialiști la Târgul de Cariere care are loc zilele acestea la Cluj.

Se caută astfel de specialiști atât pentru industrie, cât și în tehnologia informației. La standuri sunt prezente peste 60 de companii, din domenii precum retail, telocomunicații, producție, dar și servicii de call center. Salariile pentru un tânăr absolvent, în domeniul ingineriei spre exemplu, pleacă de la aproximativ 2.500 de lei. Pe lângă acestea, tot mai multe companii oferă și beneficii conexe.

Angajatorii oferă tot felul de facilități și beneficii.

Astfel, una dintre companiile prezente la târg le oferă angajaților posibilitatea de a alege să meargă la masaj sau să aibă acces la teatru sau Filarmonică.

O altă companie le oferă angajaților asigurare de sănătate și oportunitatea de a merge în delegații în alte țări și chiar să rămână să muncească acolo.

O altă ofertă pentru angajați, făcută de una dintre companiile prezente la târg, este decontarea chiriei, în cazul în care angajatul alege să lucreze într-o altă localitate decât cea de domiciliu.

Pe lângă pachetele salariale, candidații consideră că mediul de lucru este la fel de important. Apoi, pentru ei este importantă și echipa și cultura organizațională.

Târgul de Cariere de la Cluj se desfășoară și mâine între orele 11-18, la BTarena, iar organizatorii așteaptă peste 5.000 de participanți.

Ovidiu Cornea

Ne poți asculta și aici: