Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Jose Mourinho nu mai este antrenorul lui Manchester United

Jose Mourinho, în vârstă de 55 de ani, nu mai este antrenorul lui Manchester United, a anunțat site-ul oficial al clubului.

 

„Manchester United anunţă că managerul Jose Mourinho a părăsit clubul. Decizia are efect imediat! Clubul doreşte să-i mulţumească lui Jose pentru munca depusă în mandatul său la Manchester United şi îi urează tot ce e mai bun în viitor. Un manager interimar va fi numit până la finalul sezonului, timp în care clubul va demara procesul de găsire a unui nou manager”, se arată pe site-ul oficial al clubului, citat de Mediafax.

Din primele informaţii, interimatul va fi asigurat de Michael Carrick, fostul mijlocaş care s-a retras la finalul sezonului trecut şi a fost antrenor secund al lui Mourinho, el urmând să stea pe bancă până la finalul acestei stagiuni.

Acum, şefii lui United sunt puşi din nou în situaţia de a găsi un antrenor de top care să accepte provocarea de a juca pe Old Trafford, iar presa din Anglia se grăbeşte să anunţe cele patru opţiuni: Zinedine Zidane, Mauricio Pochettino, Max Allegri şi Antonio Conte. Dintre ele, cele mai mari şanse le are Zidane, despre care presa internaţională a scris în repetate rânduri că e pe lista lui United. Totul se va decide în vară, dar apropiaţii spun că francezul e tentat să revină în fotbal, iar United este prima sa variantă.

Sursa foto: Facebook/Manchester United

Te-ar mai putea interesa

X
X
X