Licitație | 13 milioane de lei au fost puși la bătaie pentru utilaje și accesorii de salubritate

Consiliul Județean Cluj a deschis ofertele depuse la licitația pentru furnizarea de echipamente pentru operarea Stațiilor de transfer Gherla, Huedin și Mihai Viteazu.

În cadrul proiectului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor, CJ Cluj vrea să achiziționeze 14 camioane tip 8×4 cu norma de poluare Euro 6, 19 prescontainere cu o capacitate de 24 de metri cubi, o presă statică cu o capacitate de funcționare de cel puțin 60 tone pe oră și 21 de containere simple cu o capacitate de 30 de metri cubi cu presă statică.

Au depus oferte Asocierea Dutch Truck Services SRL & Iridex Group Plastic SRL și Grădinariu Import Export SRL.

În perioada imediat următoare, comisia va evalua ofertele iar în termen de 30 de zile va fi anunțat câștigătorul licitației.

Acesta este un pas foarte important pentru operaționalizarea sistemului de management integrat al deșeurilor. În situația în care nu vor exista contestații, după anunțarea câștigătorului va fi semnat contractul de furnizare a celor 55 de utilaje și accesorii de salubritate, a căror valoare a fost estimată la aproximativ 13 milioane de lei.

Criteriul de atribuire a contractului este „cel mai bun raport calitate – preț”. Potrivit reprezentanților CJ Cluj, prețul va avea o pondere de 70% în evaluarea ofertei, în timp ce factorul tehnic – garanția comercială a echipamentelor va reprezenta 30% din punctajul final.

Ne poți asculta și aici: