Meci de pregătire cu Panathinaikos Atena pentru baschetbaliștii de la U-BT Cluj

U-BT va juca un meci amical cu Panathinaikos Atena, una dintre cele mai titrate echipe de baschet din Europa, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Baschetbaliștii de Panathinaikos Atena vor juca la Cluj în 23 septembrie

Partida U-BT – Panathinaikos Atena face parte din programul de pregătire pentru noul sezon al Ligii Naționale și este programată să aibă loc duminică, 23 septembrie, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă.

„Este o bucurie mare pentru noi că s-a reușit acest lucru, este o bucurie mare pentru baschetul românesc, cred eu. Rar ajunge o formație din România să joace cu o echipă de nivelul lui Panathinaikos. Nu cred că în ultimii ani s-a întâmplat lucrul acesta. Ne referim la o echipă care a câștigat atâtea titluri în Euroligă, care se bate an de an la câștigarea Euroligii, cu jucători de top. Din ce știu eu vor veni la Cluj chiar cu toți jucătorii. Va fi un meci foarte, foarte puternic pentru noi”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul U-BT, citat de site-ul oficial al echipei.

„Chiar dacă Panathinaikos sunt mult peste noi, cred că va fi un meci care ne va ajuta în special în perspectiva dublei din FIBA Eurocup”, a spus Vlad Moldoveanu. „Astfel de meciuri ne fac să ne dorim să fim tot mai buni și cu siguranță ne va ajuta această experiență. Ne bucurăm că putem un astfel de meci la Cluj”, spune și Kyndall Dykes, potrivit u-bt.ro.

Biletele pentru această partidă costă între 20 și 75 de lei.

Anterior acestui meci, baschebaliștii clujeni vor participa la Sibiu la Turneul Internațional Memorialul „Elemer Tordai”, unde vor juca împotriva echipelor BC CSU Sibiu, în 20 septembrie, și Khimik Yuhzy, în 21 septembrie.

Sursa foto: paobc.gr

Ne poți asculta și aici: