Numărul clujenilor diagnosticați cu Covid-19 a ajuns la 16

10 persoane din județul Cluj, dintre care 9 erau în carantină, iar una în autoizolare, au fost diagnosticate cu Covid-19.

Potrivit reprezentanților Prefecturii, este vorba de 5 femei cu vârsta cuprinsă între 28 și 47 ani și 4 bărbați cu vârsta între 27 și 51 ani, care se aflau în carantină, dar și de o femeie de 29 de ani aflată în autoizolare, după ce a călătorit în Austria și Germania. Aceasta este deja internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase după ce a prezentat simptomatologie specifică.

Toate cele 9 persoane din carantină au fost transportate în condiții de izolare la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, fiind internate pe secția dedicată, asimptomatice.

În acest moment sunt internate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, un număr total de 29 persoane depistate pozitiv cu Covid-19, 15 din județul Cluj, celelalte fiind din județele Bistrița-Năsăud, Maramureș, Covasna, Mureș, Satu Mare, Iași, Sălaj și Brașov.

O persoană din județul Cluj este, în continuare, internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Timișoara, numărul total al cazurilor din județul Cluj confirmate, fiind de 16.

Starea de sănătate a tuturor celor 29 de persoane internate la Cluj este bună.

 

Sursa foto: pixabay.com

Ne poți asculta și aici: