O noapte la bibliotecă

Iubitorii de lectură sunt invitați sâmbătă la cea de a X-a ediție a „Nocturnei Bibliotecilor”

Evenimentul este organizat de Bibiloteca Judeșeană „Octavian Goga” din Cluj-Napoca, sâmbătă, 28 septembrie.

Astfel, în Anul Cărții, Biblioteca ,,Octavian Goga” propune o nouă ocazie de a petrece o seară în universul aparte al bibliotecii. Astfel, publicul clujean este invitat să ia parte la o multitudine de activități interactive pentru toate vârstele, între orele 18.00 şi 24.00.

Printre acestea se numără audiții de cărți audio – 50 de minute cu Pleșu și Liiceanu, 11 autori Humanitas citesc cele mai frumoase pagini, o prezentare de modă „About me” by Călina Langa, o Seară de observații astronomice sau un spectacol de teatru în limba maghiară inspirat din povești tradiționale maghiare, susținut de actorii Teatrului Puck.

Mai mult, elevii de la Școlii Gimnaziale „Augustin Bena” vor susține un concert și va avea loc un atelier în cadrul căruia cei interesați vor putea face exerciții de dicție, voce și oratorie.

Un eveniment deosebit va fi expoziția semnelor de carte inedite și a obiectelor uitate în cărțile restituite. Vor mai fi organizate un atelier de creativitate, un concurs de cultură generală, dar și o vizionare de film. Nu vor lipsi înscrierile gratuite, cărţi în dar și vizitele ghidate prin bibliotecă.

Programul complet al este disponibil aici. Biblioteca Județeană Octavian Goga se află pe Calea Dorobanţilor nr. 104 și va fi deschisă sâmbătă până la miezul nopții.

 

Ne poți asculta și aici: