Parcul Central din Cluj intră în reabilitare după Untold. Cât durează lucrările

Parcul Central din Cluj va fi refăcut după festivalul Untold. Organizatorii evenimentului au început debarasarea echipamentelor și promit că parcul va reveni la starea obișnuită, până la începutul lunii septembrie.

Aici au fost amenajate, pentru cele patru zile ale festivalului, mai multe scene muzicale, dar și buticuri ambulante ori diferite spații pentru activități conexe. Organizatorii estimează că lucrările de refacere a Parcului Central vor dura aproximativ o lună.

„Și în anii precedenți am demonstrat că suntem foarte atenți cu orașul nostru, pentru că, până la urmă, atât Cluj Arena, cât și Sala Polivalentă sau Parcul Central sunt casa festivalului. Fiind casa noastră, ne dorim ca ea să rămână curată, să fie frumoasă și ca, de la o ediție la alta, oamenii să o descopere așa cum este ea, adică impecabilă. Sunt multe lucruri de făcut după un astfel de festival, iar timpul în care se așază lucrurile nu poate să fie unul spectaculos, peste noapte”, a declarat directorul de comunicare al Untold, Edy Chereji.

Pe parcursul festivalului Untold, aproximativ două treimi din Parcul Central au fost închise publicului larg. Acest lucru a stârnit, ca în fiecare an, nemulțumirea unora dintre clujeni. Cea de-a cincea ediție a evenimentului s-a încheiat duminică, fiind înregistrați peste 370.000 de participanți.

 

Ovidiu Cornea

Sursa foto: Facebook/Untold

 

Te-ar mai putea interesa

X
X
X