Primul antrenament al anului pentru jucătorii Universității Cluj. Bogdan Lobonț: Avem un lot extraordinar

Jucătorii Universității Cluj au participat la primul antrenament din acest an, desfășurat sub comanda lui Bogdan Lobonț.


Studenții s-au întânit pe terenul sintetic din Parcul „Iuliu Hațieganu”. Din lot au făcut parte 25 de fotbaliști, între care patru nume noi: Cosmin Dur-Bozoancă, Andrei Gorcea, Iulian Dinu, Andrei Cordoș, Tiberiu Căpușă, Octavian Abrudan, Răzvan Prodan, Dan Berci, Alex Coman, Rareș Takacs, Gabriel Giurgiu, George Florescu, Răzvan Greu, Carol Taub, Cristi Ene, Iuliu Hațiegan, Denis Hordouan, Norbert Janos, Cristi Gavra, Marius Coman, Alex Roșca, Dorin Goga, Octavian Ursu, De Filippo, Florin Burghele.

„Norbert Janos, întors la <U> după un periplu în campionatul Ungariei și la UTA Arad, Răzvan Prodan (Farul Constanța), Alexandru Roșca (Aerostar Bacău) respectiv Francesco de Filippo (FC Casertana, Italia) au fost noutățile din tabăra <alb-negrilor>”, susțin reprezentanții clubului clujean.

Bogdan Lobonț a declarat că s-a simțit ca acum 20 de ani, în prima lui zi de jucător profesionist. „Sunt într-o meserie nouă, am semnat primul meu contract de antrenor profesionist, sunt bucuros că am făcut acest lucru în România, țara în care m-am format ca fotbalist. Era ceva normal, natural, să încep acest drum de aici, de acasă. E prea devreme ca să spun cine e modelul meu de antrenor, deoarece sunt abia la început. Știu ceea ce trebuie să fac și ceea ce mă așteaptă. Sunt conștient că voi comite și greșeli, dar toate acestea sunt parte din drumul pe care l-am ales. Presiune este peste tot, nu numai la <U> Cluj. Mă bucur că e la fel și aici, deoarece înseamnă că există calitate, valoare, că băieții au talent”, a spus antrenorul, citat de site-ul oficial al clubului.

„Avem un lot extraordinar, am avut posibilitatea să îi urmăresc pe băieți, să îi cunosc pe fiecare în parte. În ultimul an am văzut realitatea fotbalului românesc din interior. Am lucrat alături de Cosmin Contra ca jucător, la echipa națională, apoi pe partea tehnică și am realizat cât de talentați sunt fotbaliștii români. Am urmărit foarte mulți jucători, dar nu vom transfera doar de dragul de a o face. Toti cei care sunt până acum aici au demonstrat că merită să evolueze la <U>. O promovare, titlul, să ajungi în cupele europene sau la echipa națională e doar o consecință a muncii de zi cu zi”, a mai spus Bogdan Lobonț.

Jucătorii Universității se vor antrena la Cluj timp de două săptămâni, iar în perioada 28 ianuarie – 9 februarie vor efectua un cantonament în Turcia, acolo unde vor disputa și câteva meciuri amicale. printre meciurile deja stabilite se numără cele cu Slavia Sofia, FC Montana (ambele din Bulgaria) și Pyunik Erevan (Armenia).

Sursa foto: Facebook/FC Universitatea Cluj/Cristian Cosma

Ne poți asculta și aici: