Record la Cluj. Peste 10.000 de bilete s-au vândut pentru partida România U21 – Țara Galilor U21

Au fost cozi la casa de bilete a stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” pentru meciul din această seară dintre selecționatele U21 ale României și Țării Galilor.

Până joi erau vândute deja 10.000 de bilete, iar organizatorii se aşteaptă ca 12.000 de spectatori să fie prezenţi la meci. Asta înseamnă că în această seară se va bate recordul de asistenţă la un meci jucat acasă de naţionala de tineret, după 1989.

Biletele s-au vândut la o sumă modică, 10 lei intrare generală, iar afişele care îndemnau spectatorii din Cluj să susţină naţionala de tineret au „împânzit” oraşul. „Este şi munca celor care au venit de o săptămână în Cluj să pregătească acest joc. Mă bucură interesul şi sper ca spectatorii să ne susţină în momentele grele, pentru că vor fi”, a spus Mirel Rădoi, antrenorul naționalei de tineret, citat de Mediafax.

Reprezentativa U21 mai are nevoie de patru puncte pentru calificarea directă la Campionatul European ce va fi găzduit anul viitor de Italia și San Marino.

România conduce în acest moment în clasamentul grupei, cu 18 puncte, urmată de Bosnia-Herțegovina, care are același număr de puncte. Se vor califica direct la Euro câștigătoarele celor nouă grupe, dar și patru dintre cele mai bune ocupante ale locurilor secunde.

Sursa foto: Facebook/Naționala României

Ne poți asculta și aici: