Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Reunire la CFR Cluj. Conceicao: Ne luptăm pentru titlu cu FCSB, Craiova și Viitorul

Campioana României la fotbal, CFR Cluj, a început pregătirile pentru a doua parte a sezonului.

Feroviarii s-au reunit astăzi în formulă aproape completă, singurii absenți fiind Culio, Vinicius și Tambe.

Liderul Ligii 1 de fotbal l-a împrumutat recent pe Sebastian Mailat la Gaz Metan Mediaș, dar l-a transferat, pe de altă parte, pe portarul de 18 ani Ionuț Rus, format de Lazio Roma.

CFR se luptă în acest an pentru titlu nu doar cu FCSB.

„Avem mai mulți adversari, Craiova, Viitorul. Poate în a doua parte a campionatului mai apare o candidată. Obiectivul nostru este lupta pentru tilu. Urmează însă faza a doua a campionatului, cea mai grea, nu doar pentru noi, ci pentru toate candidatele la titlu. Pentru noi e important că simțim că echipa merge bine și să pregătim a doua parte a sezonului. Avem consistență în joc, dar cred că avem nevoie de încă 3-4 soluții pentru a avea un lot echilibrat”, a declarat antrenorul Toni Conceicao.

CFR pleacă la sfârșitul săptămânii într-un stagiu de pregătire în Antalya. Primul meci oficial al anului este programat pe 2 februarie cu Hermannstadt, pe stadionul din Gruia. Sezonul regulat mai include 5 etape, după care primele șase clasate se vor califica în play-off-ul competiției.

Clujenii conduc clasamentul Ligii 1, cu 46 de puncte, fiind urmați de FCSB, 40 de puncte și de CSU Craiova, cu 38 de puncte.

Ovidiu Cornea

X
X
X