Robbie Williams a devenit tată pentru a treia oară, cu ajutorul unei mame surogat

Cântărețul britanic Robbie Williams și soția sa Ayda Field au devenit părinți pentru a treia oară. Fetița lor a primit numele Colette Josephine.

„Spionez cu un ochi mic încă o mânuță… Deci am ținut un lucru special în secret! Suntem încântați să împărtășim cu voi faptul că avem o fetiță… bun venit pe aceast lume lui Colette (Coco) Josephine Williams”, a scris soția artistului, actrița americană Ayda Field, pe contul său de Instagram, citată de Mediafax.

„A fost un drum lung și dificil să ajungem aici, din acest motiv nu am vorbit despre asta. Familia are diverse forme, iar această micuță doamnă, care, biologic, este a noastră, a fost purtată de o mamă surogat incredibilă, căreia îi vom fi veșnic recunoscători”, a mai scris Ayda Field.

Robbie Williams, în vârstă de 44 de ani, și Ayda Field, în vârstă de 39 de ani, mai au doi copii: Theodora Rose, în vârstă de cinci ani, și Charlton Valentine, în vârstă de trei ani. Cei doi s-au căsătorit în 2010, după o relație de patru ani.

Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum „Angels” şi „Millennium”. În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grup, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011.

Sursa foto: Facebook.com/Robbie Williams

Te-ar mai putea interesa

Ne poți asculta și aici: