Se reia Liga Florilor: Handbalistele de la Universitatea Cluj joacă azi cu liderul SCM Râmnicu Vâlcea

Handbalistele de la Universitatea Cluj dispută astăzi primul meci oficial din acest an. Studentele joacă pe terenul liderului ligii feminine, SCM Râmnicu Vâlcea.

Handbalistele clujence reiau campionatul de pe locul 11, cu șase puncte acumulate, în timp ce liderul, SCM Râmnicu Vâlcea are 27 de puncte. Meciul dintre SCM Râmnicu Vâlcea și Universitatea se dispută în Sala Traian din Râmnicu Vâlcea, de la ora 18.00.

„Sunt foarte mulțumit de cum au abordat fetele perioada de pregătire. Am avut o constantă bună atât în antrenamente, cât și în meciurile amicale. Sperăm să fim la fel de constanți și în jocurile oficiale, mai ales că începem campionatul în condiții foarte dure, având patru deplasări consecutive. Avem trei accidentări: Reka Tamaș, care este din vară accidentată și o așteptăm la pregătire în luna februarie, Sonia Vasiliu are o problemă la spate și va reveni tot în februarie, iar Ionica Munteanu a început ușor antrenamentele și vom vedea când va fi aptă 100%”, a declarat Alin Bondar, antrenorul echipei clujene, citat de site-ul oficial al CS Universitatea Cluj.

Sursa foto: u-cluj.ro/Mădălina Donose

Ne poți asculta și aici: