Suporterii clujeni pregătesc o coregrafie specială pentru meciul dintre CFR Cluj și FC Sevilla

Suporterii CFR-ului pregătesc o surpriză pentru meciul de joi dintre echipa clujeană și FC Sevilla, din șaisprezecimile Europa League.

Fanii promit un spectacol unic în țară, a declarat, la EBS Radio, unul dintre membrii galeriei feroviare, Koppany Moldovan.

„De vreo două săptămâni am început să lucrăm la idee. Pregătim o coregrafie pe tot stadionul, pe fiecare colțișor al stadionului. Bineînțeles că este nevoie și de oameni. Au să vină la stadion membri ai galeriei, dar și suporteri care ne-au contactat în aceste zile aflând din diverese surse că va fi o coregrafie specială și vor să ne ajute”, a spus Koppany Moldovan la emisiunea WakeUp Cluj de la EBS Radio.

Suporterii CFR-ului sunt încrezători în șansa favoriților lor, cu toate că echipa clujeană evoluează în compania unei foste deținătoare a trofeului Europa League.

„Jucăm cu o echipă care a câștigat în ultimii 15 ani, de când suntem noi în Liga 1, de cinci ori Cupa UEFA. E o echipă care are un buget de 180 de milioane de euro și un lot evalat la 280 de milioane de euro, adică pritatea e de 1 la 10 între noi și ei. Dar putem face un rezultat bun și putem merge mai departe” a spus, la EBS Radio, un alt membru al galeriei, Ciprian Fechete.

Meciul tur dintre CFR Cluj și FC Sevilla, din șaisprezecimile Europa League, se va disputa joi, de la ora 19.55, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

 

Sursa foto: Facebook/CFR Cluj

 

Ne poți asculta și aici: