Timbru poștal dedicat Simonei Halep, disponibil în Cluj

Clujenii își pot procura, de vineri, 26 iulie, timbre poștale de colecție, cu imaginea Simonei Halep de la Wimbledon.

Sursa foto: Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale

 

Acestea au fost puse în circulație de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale și sunt disponibile în magazinul Romfilatelia, situat în Piața Unirii, la numărul 19.

„Pe timbrul coliței dantelate a emisiunii de mărci poștale este reprodusă imaginea Simonei Halep ridicând trofeul de la Wimbledon 2019. Colița nedantelată, numerotată, prezintă semnătura în folio aur a Simonei Halep și o ilustrează în prim plan în timp ce prezintă publicului trofeul. În timbrul coliței nedantelate este redată o imagine de joc. Această emisiune este completată de două plicuri „prima zi”. Primul plic este echipat cu colița nedantelată și numerotată a emisiunii, fiind obliterat cu ștampila „prima zi” a emisiunii, aplicată în clar, în folio aur. Al doilea plic al emisiunii este echipat cu timbrul coliței dantelate, fiind numerotat și obliterat cu ștampila „prima zi”, menționează Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Simona Halep a obținut primul titlu la Wimbledon din cariera sa, după o finală cu Serena Williams, acesta fiind, totodată, primul trofeu câștigat de un român pe iarba londoneză.

 

Ne poți asculta și aici: