Tinder a lansat o nouă opțiune pentru cei care își caută parteneri la festivaluri

Aplicația Tinder a lansat o nouă opțiune. „Festival Mode” este destinată celor care vor să își găsească sufletul pereche la festivaluri.

Ideea de a lansa această funcție a venit în 2018. Atunci, reprezentanții platformei au descoperit că numărul celor care foloseau aplicația a crescut cu 25% în timpul festivalului British Summer Time, arată Mediafax, care citează site-ul theindependent.co.uk.

Și tendința de creștere s-a menținut pe tot parcursul sezonului festivalier.

Jenny Campbell, directorul de marketing al Tinder, a spus că Tinder este o aplicație esențială pentru cei singuri care merg la festivaluri din întreaga lume și acest lucru nu este un secret .

„Festival Mode” le permite utilizatorilor să adauge insigne profilului lor, care indică festivalurile la care vor participa în acest an. Ei vor avea posibilitatea să se găsească alte persoane, care merg la același eveniment, dar și să opteze pentru pachete VIP și suveniruri.

Începând de joi, opțiunea va deveni disponibilă la unele dintre cele mai mai mari evenimente de pe teritoriul Marii Britanii, Statelor Unite ale Americii și Australiei.

Tinder este o aplicaţie de smartphone care, deşi funcţionează pe un principiu simplu, a revoluţionat domeniul „întâlnirilor” online.

Sursa foto: google.com