Transfer exotic realizat de U-Banca Transilvania Cluj

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj a anunțat un nou transfer.

Este vorba despre coordonatorul de joc Gregory Vargas, care a participat anul trecut la Campionatul Mondial, dar și la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, cu naționala Venezuelei. În Europa, Gregory Vargas a evoluat, printre altele, la Maccabi Haifa. El a fost desemnat de două ori cel mai bun apărător al campionatului din Israel, unde a bifat și două prezențe la All Star Game. De asemenea, în 2017, Gregory Vargas a fost numit cel mai bun pasator al întrecerii israeliene.

„Vreau să mulțumesc clubului U-BT pentru oportunitatea de a face parte din echipă. Sunt foarte încântat și motivat să ajut echipa și să ne îndeplinim obiectivele. Am ales să joc pentru un club de tradiție, care are referințe bune în baschetul european. Voi munci mult pentru ca acest sezon să fie așa cum ni-l dorim și vreau să le oferim bucurie fanilor, pentru că ei merită.”, a declarat Gregory Vargas pentru site-ul clubului.

U-BT l-a mai adus până acum pe bosniacul Andrija Stipanović. Totodată, clubul clujean a anunțat că trei dintre jucătorii de bază din sezonul trecut – Patrick Richard, Donatas Tarolis și Karlo Žganec – și-au prelungit contractele.

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/UBTCluj/

 

Ne poți asculta și aici: