Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Trupa Dream Theater concertează anul viitor la ARTmania în Sibiu

Trupa rock americană Dream Theater concertează la ediția 2019 a festivalului ARTmania.

Dream Theater va aduce la Sibiu noul album „Distance over Time”, care este cel de-al 14-lea material discografic lansat de trupa de progressive-metal în cei peste 30 de ani de carieră.

James LaBrie, voce, John Petrucci, chitară, Jordan Rudess, clape, John Myung, bas și Mike Mangini, tobe au încheiat recent înregistrările pentru viitorul lor album, potrivit Mediafax.

Pentru prima oară în ultimii 20 de ani, cei cinci muzicieni au scris și înregistrat albumul locuind practic împreună, timp de mai bine de patru luni, într-un studio din Monticello, New York.

Trupa Dream Theater s-a înființat în anul 1985, în jurul unui nucleu format din John Petrucci, John Myung și Mike Portnoy. În aul 2010, toboșarul Mike Portnoy, unul dintre fondatorii proiectului, a părăsit formația.

Pe scena ARTmania Festival, pe lângă Dream Theater vor concerta și Opeth, din Suedia, Madrugada din Norvegia, Wardruna, din Norvegia și Myrkur din Danemarca.

Abonamentele pentru ediția din 2019 a Festivalului ARTmania au fost puse în vânzare pe site-ul oficial, www.artmaniafestival.ro.

Sursa foto: dreamtheater.net

X
X
X