Trupa Robin and the Backstabbers a fost la Cluj în variantă simfonică

Formația Robin and the Backstabbers a cântat pentru prima oară alături de o orchestră simfonică. S-a întâmplat la Cluj, duminică seara, la cinema Florin Piersic.


Solistul Andrei Robin Proca a explicat, în emisiunea Tête-à-tête, ce a însemnat pentru membrii trupei proiectul ALTOrchetra 100.

„Sincer să fiu, am fost mai mult băgați în proiectul ăsta. Adică nu am ales noi să cântăm cu orchestra. Dar am făcut-o dintr-un impuls fratern. Întregul proiect, care include toate formațiile, avea mai mari șanse de reușită dacă se implicau toate formațiile. Dar, odată ce am început să facem asta, m-am îndrăgostit de ceea ce facem. A fost un extaz totul. Faptul că s-a terminat mă lasă într-o miriște arsă. Măcar știu că cea mai mare parte a oamenilor care au plecat de aici pleacă cu niște momente și cu niște imagini pe care și le vor aminti… poate n-o să știe că noi am fost, o să se gândească cine erau ăia de erau cu fata aia, mireasa aia pe scenă? Da, Robin era, probabil. Dar știu că am creat momentul ăla și emoția aia”, a spus Andrei Robin Proca la EBS Radio.

Ascultă aici înregistrarea discuției din emisiunea Tête-à-tête:

 

Ne poți asculta și aici: