Turul României la ciclism ajunge mâine la Cluj. Vor fi restricții de circulație

12 echipe de cicliști din întreaga lume au luat startul la Timișoara și vor străbate pe două roți peste 700 de kilometri. Joi, aceștia vor ajunge la Cluj.

Turul României, organizat de Federația Română de Ciclism, a început ieri și se desfășoară pe un traseu spectaculos, care cuprinde locuri de referință pentru turismul din țara noastră și se va încheia duminică.

Cicliștii vor ajunge la Cluj, iar pentru desfășurarea competiției au fost impuse restricții de circulație.

Astfel, în 10 septembrie, între orele 17.00-17.30, traficul rutier va fi restricționat parțial și secvențial pe următorul traseu: Calea Baciului – str. Tudor Vladimirescu – str. Tăietura Turcului – str. G. Eremia Grigorescu – str. George Enescu – Piața 14 Iulie – str. Giuseppe Garibaldi – str. Uzinei Electrice – Aleea Stadionului.
De asemenea, în acceași zi, în intervalul orar 16.30-17.30, va fi restricționat traficul rutier pe str. Uzinei Electrice, iar în intervalul orar 14.30-18.00, pe Aleea Stadionului.

Participanții vor putea forma grupuri de maximum zece persoane, care vor pleca pe traseul de concurs la intervale orare diferite, fără ca aceste grupuri să se intersecteze.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca a anunțat că, în data de 10 septembrie 2020, în intervalul orar 14.00-23.00, linia 30 – cartierul Grigorescu – str. A. Vlaicu – va circula pe traseu deviat, în ambele sensuri, pe str. G. Coșbuc – Splaiul Independenței – Pod Garibaldi, iar linia M 26 (Parcul Central – Florești Cetate) va circula, spre Centru, pe Splaiul Independentei – str. G. Coșbuc.

În intervalul menționat se suspendă stațiile de pe str. Uzinei Electrice, care vor fi înlocuite cu stațiile de pe Splaiul Independenței, la peroanele de tramvaie din dreptul Sălii Polivalente BTarena.

 

Ne poți asculta și aici: