U-BT Cluj a cucerit SuperCupa României, după ce a învins CSM Oradea, scor 83-76

Baschetbaliștii de la U-Banca Transilvania au cucerit, în weekend, SuperCupa României, primul trofeu al sezonului. În meciul care a opus câștigătoarele campionatului și cupei din ediția trecută, clujenii au învins-o pe CSM Oradea, cu scorul de 83-76, chiar pe terenul bihorenilor.


Cel mai bun jucător al clujenilor a fost Jason Washburn, care a reușit să marcheze 23 de puncte. Pivotul american este una dintre achizițiile importante ale echipei clujene din această vară.

„Sunt foarte mulțumit de jocul colectiv, am reușit să avem 20 de pase decisive, mingea a mers bine de foarte multe ori, asta lucrăm la antrenamente, nu vrem să ținem mingea în loc și vrem să fie implicați toți jucătorii. Bineînțeles, în tot ceea ce faci nu poți fi perfect, întotdeauna mai sunt lucruri de corectat. Ne bucurăm acum o oră, două, după care avem un alt meci foate important de pregătit, o a doua finală din acest început de sezon, bătălia cu israelienii din ultimul tur preliminar al FIBA Europe Cup. Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor noștri care au venit la Oradea să ne încurajeze!”, a declarat, la sfârșitul meciului, Mihai Silvășan, antrenorul U-BT, citat de site-ul oficial al echipei.

U-Banca Transilvania a câștigat și precedenta ediție a SuperCupei României, disputată în 2016, tot împotriva formației orădene. Anul trecut, SuperCupa României nu s-a jucat pentru că U-BT a cțtigat atât campionatul, cât și Cupa României.

Sursa foto: Facebook/UBTCluj

Te-ar mai putea interesa

X
X
X