U-BT Cluj se întărește pentru noul sezon

U-BT l-a transferat pe pivotul Jason Washburn, sportiv de origine americană, dar care deține și cetățenie bulgară. El este component al echipei naționale a țării de la sud de Dunăre.

Jason Washburn joacă la Naționala Bulgariei

Jason Washburn are 28 de ani, 2,13 metri înălțime și 111 kilograme. El a evoluat ultima oară la Yokohama B-Corsairs, fiind om de bază în campionatul japonez.

„Îi urăm bun venit lui Jason Washburn! Ne bazăm pe el să acopere cu succes, împreună cu Tony Easley, postul de pivot. Washburn este un jucător mobil, care, deși este foarte înalt, aleargă bine, e destul de atletic pentru dimensiunile lui. Este un bun apărator, ne dorim să fie eficient din acest punct de vedere în spațiul de trei secunde. A fost coleg în trecut cu Marinov și Calnicenco, avem referințe bune despre el, așa că sperăm să se integreze repede în colectivul nostru. Jason va ajunge în cantonamentul din Serbia în data de 23 august”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul U-BT, potrivit site-ului oficial al echipei de baschet.

Kyndall Dykes, Vlad Moldoveanu, Stanimir Marinov și Tony Easley sunt ceilalți jucători transferați de U-BT în această vară.

Citește și: Partida U-BT – CSM Oradea deschide noul sezon baschetbalistic

Sursa foto: u-bt.ro

Ne poți asculta și aici: