„U” Cluj, de neînvins acasă. A câștigat cu 3-2 meciul cu Petrolul Ploiești

Universitatea Cluj rămâne invincibilă în acest sezon, pe Cluj Arena, și după meciul de duminică cu Petrolul Ploiești, din etapa a opta a ligii secunde de fotbal.

Dorin Goga a reușit să înscrie două goluri în meciul cu Petrolul Ploiești.

Șepcile Roșii au câștigat cu scorul de 3-2. Golurile studenților au fost înscrise de Octavian Ursu și Dorin Goga, care a reușit să puncteze de două ori. Universitatea a evoluat cu un om mai puțin din minutul 60, după eliminarea lui Doru Dumitrescu.

În urma acestui succes, clujenii au acumulat 15 puncte și au urcat pe poziția a șasea în clasamentul Ligii secunde de fotbal. Pentru Universitatea urmează meciul din Cupa României cu Progresul Spartac, care se va disputa miercuri.

Petrolul Ploiești a redus din diferență în minutele de prelungiri. Astfel, Popescu a înscris cu o execuţie de la distanţă în minutul 90+1, iar Herea a stabilit rezultatul final cu o reluare din 7 metri, în minutul 90+4.

Adrian Falub, antrenor FC Universitatea Cluj, și-a felicitat jucătorii după meci și a spus că a fost o partidă bună pentru echipa sa. “Am meritat victoria, am stat bine în teren din punct de vedere tactic şi am controlat partida, exceptând ultimele două-trei minute. Era important să câştigăm ca să nu pierdem contactul cu echipele din fruntea clasamentului”, a declarat Adrian Falub .

Antrenorul echipei clujene a mai spus că nu este supărat pe Doru Dumitrescu care a fost eliminat. „Aşa se întâmplă atunci când îţi doreşti foarte mult. Nu pot să îi fac vreun reproş, deoarece el s-a dăruit, iar când vezi asta poţi să ierţi o greşeală. Până la urmă vor veni victoriile şi în deplasare. Şi-a revenit şi Goga, care este un jucător foarte important pentru noi, Sepsi este în creştere, în timp ce restul nou-veniţilor încep să se integreze şi să înţeleagă ce înseamnă acest club”, a mai spus Adrian Falub.

Dorin Goga, autor a două goluri, a declarat după meci că echipa și-a dorit mult această victorie. “Părem a fi două echipe diferite, cea de acasă şi cea din deplasare, însă numai noi putem să schimbăm asta. A fost o atmosferă superbă, oamenii au venit să vadă două echipe de tradiţie şi ne bucurăm că am câştigat. Sper ca noi şi Petrolul să revenim în Liga 1. Obiectivul nostru este promovarea, dar vrem să ajungem cât mai departe şi în Cupa României”, a declarat Dorin Goga.

Sursa foto: FC Universitatea Cluj

Te-ar mai putea interesa