Un spectacol inspirat din viața lui Lionel Messi va fi produs de Cirque du Soleil

Cirque du Soleil va produce un spectacol inspirat din viața fotbalistului Lionel Messi, care va avea premiera anul viitor.

Potrivit unui anunț al companiei de divertisment canadiene, show-ul se înscrie în linia unor spectacole pe care Cirque du Soleil le-a dedicat unor personalități precum Michael Jackson, Elvis Presley și The Beatles.

Messi a confirmat informația pe contul său de Instagram: „Sunt onorat să anunț parteneriatul cu @CirqueduSoleil pentru crearea unui show nou-nouț, în 2019, bazat pe viața mea și pasiunea mea pentru fotbal”, informează Mediafax.

Informația despre show a stârnit vâlvă pe rețelele de socializare. Messi are 89 de milioane de admiratori pe Facebook și 97 de milioane de persoane îi urmăresc contul de Instagram.

În vârstă de 31 de ani, Lionel Messi este considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume și a primit Balonul de Aur de cinci ori, record pe care îl împarte cu Cristiano Ronaldo. Messi este al doilea cel mai bine plătit fotbalist în Europa, câștigând aproximativ 565.000 de euro pe săptămână.

Cirque du Soleil este o companie fondată de Guy Laliberté și Gilles Ste-Croix în 1984. Organizația are sediul în Montreal, Québec (Canada) și are aproximativ 5.000 de angajați, dintre care 1.200 de artiști din aproape 50 de țări diferite. Spectacolele Cirque du Soleil au fost prezentate până acum în aproape 300 de oraşe, din aproximativ 40 de ţări, de pe şase continente.

Sursa foto: Facebook/Leo Messi

Ne poți asculta și aici: