Universitatea Cluj, a doua victorie în actualul sezon

Universitatea Cluj a câștigat cu 3-0 partida disputată pe teren propriu împotriva echipei ACS Energeticianul.

Cristian Gavra a marcat două goluri în partida cu ACS Energeticianul

Golurile clujenilor au fost marcate de Cristian Gavra, de două ori, și de Gabriel Giurgiu. Formația din Petroșani era neînvinsă până la meciul de pe Cluj Arena.

„Am întâlnit o echipă bună, care vrea să promoveze, la fel ca noi, un adversar greu, cu punctaj maxim înaintea acestui meci. Noi veneam după o înfrângere şi era foarte important să câştigăm astăzi, mai ales că am jucat acasă, în faţa suporterilor noştri. Am reuşit şi suntem cu toţii bucuroşi. Gavra este un jucător bun, a marcat două goluri, îl felicit, dar aş remarca întreaga echipă. Cred că putem mai mult de atât, pentru că ne dorim să arătăm cât mai bine în partidele viitoare, să strângem puncte. Ca să promovezi, trebuie să lupţi până în ultima etapă. Avem nevoie de motivaţie şi de spirit pentru a ne îndeplini obiectivul”, a declarat, la finalul meciului, Adrian Falub, antrenorul clujenilor, citat de site-ul oficial al echipei.

Universitatea Cluj a acumulat 6 puncte în clasamentul Ligii a 2-a, iar etapa viitoare va juca pe terenul echipei ASU Politehnica Timișoara.

Sursa foto: Cristian Cosma/Facebook.com/FCUCluj

X
X
X