Universitatea Cluj și Rapid București au terminat nedecis

Universitatea Cluj a obținut un punct din meciul jucat, duminică, în Capitală, cu Rapid București, în liga secundă de fotbal.

Cele două formații au încheiat la egalitate, scor 1-1. Golul „Șepcilor Roșii” a fost înscris de Dorin Goga. Universitatea Cluj a acumulat 18 puncte, iar în etapa următoare va juca, pe teren propriu, cu Concordia Chiajna. Partida se va disputa miercuri, de la ora 17:30.

Speram să obţinem mai mult, dar la cum a arătat jocul consider că rezultatul este unul echitabil. Au avut şi ei ocazii, am avut şi noi, la 1-1, prin Goga, care dacă ar fi marcat la acea fază, probabil că am fi câştigat meciul. Nu mă aşteptam să rateze din acea poziţie, se întâmplă rar ca el să nu înscrie de acolo, însă, una peste alta, sunt mulţumit cu acest punct. S-au întâlnit două echipe care şi-au propus promovarea la începutul campionatului, dar în momentul de faţă sunt în suferinţă. Cu trei victorii consecutive, orice echipă se poate înscrie cu şanse reale în lupta pentru promovare. La fel ca “U”, Rapidul câştigă greu, deoarece, faţă de sezonul trecut, competiţia este mult mai echilibrată. Ne dorim să strângem cât mai multe puncte şi să ieşim din zona retrogradării, a declarat antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, potrivit site-ului oficial al clubului.

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/FCUCluj/

 

Ne poți asculta și aici: