Usain Bolt a câștigat o cursă împotriva unui motortaxi la Lima

Fostul sprinter jamaican Usain Bolt, deţinătorul recordurilor mondiale la 100 metri şi 200 metri, a câștigat într-o cursă împotriva unui mototaxi, care a avut loc în Lima, capitala statului Peru.

Potrivit agenției EFE, preluată de Mediafax, jamaicanul nu a avut foarte mari probleme în a câștiga o cursă scurtă, pe o distanță de 50 de metri, împotriva unui motortaxi, în Lima.

Acest tip de vehicul motorizat este foarte des întâlnit pe străzile din Peru și poate atinge o viteză maximă de 60 km/h astfel că jamaicanul nu a avut nicio problemă în a-l depăși.

Cel mai bun sprinter din istorie şi deţinătorul recordului all-time la suta de metri (9,58 secunde, la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008), Usain Bolt s-a retras din altletism în 2017 şi a încercat să devină fotbalist, însă a renunţat la noul proiect din viaţa sa.

Jamaicanul a câştigat trei medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016, în probele de 100 de metri, 200 de metri şi ştafeta de 4×100 de metri. Usain Bolt are opt medalii olimpice de aur în carieră.

Sursa foto: Facebook/Usain Bolt

Ne poți asculta și aici: