VIDEO | Madonna a susținut un recital neanunțat într-un bar din New York de Anul Nou

Madonna a susținut un recital-surpriză imediat după miezul nopții, de Anul Nou, în barul Stonewall Inn din New York, după ce a apărut neanunțată alături de fiul său, David Banda.

Potrivit platformei Hollywood Reporter, preluată de Mediafax, Madonna a ținut un discurs și a interpretat două piese acompaniată la chitară de fiul său. Artista a cântat împreună cu publicul „Like a Prayer” și a interpretat o variantă proprie a piesei lui Elvis Presley „Can’t Help Falling in Love”.

https://www.youtube.com/watch?v=Q6880rRgk8g

Vedeta este ambasadoarea comemorării a 50 de ani de la revoltele izbucnite în barul aflat în Greenwich Village. „Sunt mândră să fiu aici, în locul în care a debutat mișcarea pride, în legendarul bar Stonewall Inn, la venirea unui nou an”, a spus Madonna.

Interpreta a pledat pentru bunătate: „Dacă nu ne-am grăbi și am încerca să ne cunoaștem unul pe celălalt cu adevărat, ne-am da seama că toți sângerăm în aceeași culoare și că toți avem nevoie să iubim și să fim iubiți. Să ne amintim pentru cine și pentru ce luptăm- pentru noi înșine, unul pentru celălalt, dar și mai important, pentru ce luptăm! Să ne gândim un pic în ce fel putem să aducem mai multă dragoste și pace în 2019, să vedem cum putem să facem mai multe fapte bune la întâmplare. Poate vom găsi o fereastră prin care să pătrundă lumina. Sunteți pregătiți”, a spus Madonna.

Fanii au filmat momentul și au difuzat imaginile pe rețelele de socializare.

Stonewall Inn este un bar gay din New York. Revoltele izbucnite aici în 1969 împotriva raidurilor poliției sunt considerate punctul de pornire al campaniilor pentru drepturile LGBTQ.

Sursa foto: Facebook/Madonna

Ne poți asculta și aici: