Voleibalistele de la „U” NTT Data Cluj vor să urce pe locul 5 în clasamentul Diviziei A1, după meciul cu CSU Galați

Voleibalistele de la „U” NTT Data Cluj vor să urce până pe locul 5 în clasamentul Diviziei A1, după meciul cu CSU Galați. Două jucătoare, antrenorul principal Luminița Trombițaș și managerul Constantin Parâia au fost invitați în emisiunea „Adio perne!”, de la EBS Radio.

Jucătoarele de la „U” NTT Data Cluj au următorul meci în 6 decembrie, de la ora 17.00, în Sala „Horia Demian” în compania formației CSU Belor galați. Clujencele sunt acum pe locul 7 în clasamentul Diviziei A1.

„La ora asta suntem pe locul 7, dar după meciul cu Galați, care eu sunt ferm convins că va fi o victorie, vom urca din nou, ori pe șase ori pe cinci”, a declarat Constantin Parâia, managerul echipei, invitat în emisiunea „Adio perne!” de la EBS Radio. El a precizat că scopul lui este ca echipa să ajungă în play-off-ul campionatului.

„Suntem în plină pregătire, noi avem în 6 decembrie un meci foarte important pe care trebuie să-l câștigăm, cu Galați, și suntem focusate pe acesată treabă”, a declarat Luminița Trombițaș, antrenorul principal al echipei. Invitate în emisiunea realizată de Angel Rusu au fost și căpitanul echipei, Raluca Bucur, și jucătoarea Adina Stanciu.

Sursa foto: u-cluj.ro/Marius Jucan

Ascultă aici declarațiile făcute de cei patru memnbri ai echipei în emisiunea „Adio perne!”:

 

Ne poți asculta și aici: