Admitere la Școala de Agenți de Poliție din Cluj. Au început probele fizice

Admitere la Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca. Astăzi o parte dintre candidații susțin proba fizică din cadrul concursului de admitere sesiunea octombrie – decembrie 2022. Pentru cele 300 de locuri scoase la concurs se vor lupta 634 de candidați.

 

Proba fizică se desfășoară la Sala de sport școlară din Chinteni. Perioada de derulare a probei este 23-29 noiembrie 2022. Programarea pe detașamente, zile și ore poate fi consultată pe site-ul școlii.

Anul acesta, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca este Centru Zonal de selecție pentru susținerea probei de evaluare a performanței fizice pentru candidații din județele Alba, Bistrița-Năsăud, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Sălaj, Sibiu înscriși pentru admiterea în unitățile de învățământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne (poliție, jandarmerie și poliție de frontieră).

Concursul de admitere va continua cu proba scrisă de evaluare a cunoștințelor, care va avea loc sâmbătă, 10 decembrie, fiind organizată de unitățile de selecție (inspectoratele de poliție județene).

Examinarea medicală se va realiza pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a notelor finale, în perioada 15 decembrie 2022 – 20 ianuarie 2023. Până în 25 ianuarie 2023 se vor afișa rezultatele finale ale concursului de admitere.

Pentru informații la zi, consultați site-ul școlii, www.scoalapolcj.ro.

Ne poți asculta și aici: