Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Adrian Mutu adună vedete din fotbalul internațional, la un meci de gală la Cluj

Fostul internațional român Adrian Mutu își va aduna prietenii și adversarii de pe terenul de fotbal într-un meci de gală la Cluj.

Evenimentul va avea loc în luna iunie a anului viitor, în cadrul Sports Festival și va marca retragerea atacantului din activitatea de fotbalist.

Astfel, o echipă va fi alcătuită din foști componenți ai naționalei României, iar cealaltă din staruri internaționale. Campionii mondiali Francesco Totti, legendarul căpitan al lui AS Roma, dar și Andrea Pirlo, fostul star al echipelor Inter și Juventus, se numără printre vedetele de top care urmează să participe la meciul demonstrativ.

Două clipuri în care cei doi foști mari sportivi își anunță participarea au fost prezentate în cadrul conferinței de presă a evenimentului. În privința lui Zlatan Ibrahimovic, discuțiile sunt încă în curs.

„Așa cum știți, Ibra a fost colegul meu de cameră la Juventus, un an jumătate, deci discut și cu el. Ibra e încă în activitate, în Statele Unite, să vedem dacă are posibilitatea să vină, dar suntem în discuții și așteptăm o confirmare cât mai repede. Sunt în discuții cu foarte mulți jucători, nume foarte importante, dar când o să avem o confirmare oficială, pentru că vrem să fim transparenți, o să vă spunem. Deja avem foarte multe confirmări, dar sunt anumiți jucători care sunt încă în activitate, jucători foarte importanți pentru echipele lor și bineînțeles, mai sunt 8-9 luni până la eveniment, avem timp”, a spus Adrian Mutu.

Chiar dacă a evitat să nominalizeze și alți jucători care vor ajunge la Cluj anul viitor, Adrian Mutu a asigurat că va exista cel puțin un prim 11 format din vedete internaționale, având în vedere că a jucat la mai multe echipe de top, precum Internazionale Milano, Juventus, Chelsea, Fiorentina sau Parma.

Unul dintre cei care va face parte din echipa României este selecționerul naționalei Under 21, Mirel Rădoi, fost coechipier cu Adrian Mutu în naționala mare.

„Ideea acestui meci, de retragere pentru Adrian Mutu, a venit oarecum normal, după ce anul trecut am avut meciul Generației de Aur, în frunte cu Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, cu 25.000 de oameni. Adrian Mutu a răspuns prezent la acest eveniment și i-a plăcut ideea festivalului nostru, faptul că noi ne concentrăm să promovăm sportul, mișcarea, să îi impulsionăm pe tineri, pe cei mici să facă mișcare cât mai multă”, a precizat directorul Sports Festival, Mirel Alexa.

Începând de la această oră se pun în vânzare și primele 6.000 de bilete, în sistem early birds, pentru meciul de gală de anul viitor.

Prețul acestora este cuprins între 25 și 150 de lei, în funcție de sectorul de tribună ales. Meciul va avea loc în 13 iunie, pe stadionul Cluj Arena.

 

Ovidiu Cornea

X
X
X