Al Bano și Romina Power au făcut un spectacol impresionant la Cluj-Napoca

Spectacol impresionant la Cluj. Al Bano și Romina Power au încântat publicul clujean cu melodii cunoscute în întreaga lume.

Cei doi au urcat pe scena Sălii Polivalente din Cluj și și-au salutat publicul în limba română ”Seară bună, Cluj-Napoca!” Romina le-a mărturisit fanilor că a venit în cârje la spectacol pentru că are unele probleme la genunchi.

” Medicii mi-au recomandat repaus total dar cum puteam să lipsesc în această seară? Mă așteptați de peste doi ani. O să mă odihnesc mai încolo”, le-a spus artista celor prezenți în sală.

Pe scenă a urcat și Yari Carissi, fiul Rominei Power și al lui Albano, care a cântat alături de mama sa.

Al Bano a multumit publicului în limba română și chiar a îngenunchiat, pe scena, în fața oamenilor care au venit să îl vadă.

„Sunt bucuros să fiu în acest oraș despre care am auzit numai lucruri bune. Sunt pentru prima dată în Cluj, în orașul dumenavoastră și abia aștept să îl vizitez puțin, înainte de concert. Dar, apoi, abia aștept să îl vizitez mai profund, prin intermediul publicului din sală”, a spus Al Bano, imediat după ce a aterizat în Cluj-Napoca.

După ce au cântat împreună ”Felicita” Al Bano i-a prezentat pe cei din band lor, iar Alterisio Paoletti de la clape i-a suprins pe clujeni cu interpretarea Imnului Național al României. Cei din sala l-au aplaudat și au început să cânte versurile imnului ”Deșteaptă-te române!”

Show-ul celor doi a durat aproape trei ore iar cei prezenți au fost de-a dreptul impresionați. Gabriela Buruian a stat de vorbă cu spectatorii. AUDIO

Duo-ul italian Al Bano și Romina Power s-a lansat în 1975, cu albumul „Dialogo”. 47 de ani mai târziu, au un palmares discografic cu care puțin artiști se pot mândri: peste 20 de albume lansate și 150 de milioane de copii vândute în întreaga lume. În 1994, după dispariția fără urmă a fiicei lor cea mare, Ylenia Carrisi, cei doi artiști s-au despărțit pe toate planurile. Cuplul s-a refăcut, însă, pe plan personal în 2018, dar și mai repede pe plan artistic: în 2013, Al Bano și Romina s-au reunit cu ocazia concertelor susținute la Moscova pentru a celebra cea de-a 70-a aniversare a artistului. În anul următor, artiștii au susținut un spectacol la București, iar Al Bano a mai revenit de alte două ori în țara noastră, la Târgu Mureș, în 2016, și la Alba Iulia, în 2018.

Ne poți asculta și aici: