Al cincilea capitol Untold. Dimitri Vegas & Like Mike și Steve Aoki au încântat mulțimea în prima seară a festivalului

Peste 90.000 de tineri au dat, aseară, start petrecerii la Festivalul Untold. Chiar dacă ploaia le-a dat de furcă participanților în primele ore, distracția a continuat până în zori.

Printre artiștii care au încântat publicul în prima seară a festivalului s-au numărat James Arthur, Tujamo sau Dimitri Vegas & Like Mike.  Și Steve Aoki a mixat până în zori, iar după concert s-a oprit pe străzile din Cluj pentru a-și saluta fanii și a se fotografia cu ei.

Fiecare zi de festival aduce experiențe unice.

“Artiștii pe care i-am adus în acest an sunt artiști care vor aduce niște show-uri extraordinare, unele dintre ele făcute special pentru această ediție a festivalului, așa cum este show-ul Armin van Buuren. Iar duminică seara, probabil pe aceeași scară valorică, urmează Robbie Williams, care revine în România, pentru prima data la Cluj, și care promite un show exceptional, un show care va avea peste 70 de oameni pe scenă împreună cu artistul”, explică Edi Chereji, director de marketing și comunicare al festivalului.

Festivalul nu aduce doar muzică. Acrobați internationali, instalații de foc, un carusel tradițional englezesc, dar și un colț specific românesc îi așteaptă pe participanți pe tărâmul Untold. Totul, spre încântarea participanților.

“Sunt foarte multe activări ale partenerilor, care pun la contribuție creativitatea, fiind tot felul de activități inedite. Iar cei mai curajoși dintre partipanți pot încerca o activare care îi ajută să experimenteze planarea și zborul, cu ajutorul unei suflante care îi ridică”, precizează Edy Chereji.

Distracția va continua și în această seară, când pe scena principală a festivalului vor urca, printre alții, Subcarpați, Bustra Rhymes și Armin van Buuren. În weekend, petrecăreții îi vor putea vedea pe Martin Garrix, Bastille, David Guetta și Robbie Williams.

 

Sursa foto: Fb / Untold

 

Ne poți asculta și aici: