Alexander Ludwig, celebru pentru rolul din serialul „Vikings”, vine la Transylvania Comic Con

Actorul canadian Alexander Ludwig, cunoscut publicului pentru rolurile din producții precum „Vikings” și „The Hunger Games”, va participa la Transylvania Comic Con.

Alexander Ludwig și-a făcut debutul într-o reclamă pentru franciza „Harry Potter”, iar după o serie de roluri în producții americane a obținut rolul principal în „The Seeker: The Dark is Rising”.

În 2012, a jucat în „The Hunger Games”, alături de Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Lenny Kravitz și mulți alții. Pentru rolul lui Cato, actorul a câștigat un premiu MTV Movie și un Teen Choice Award.

Începând din 2014, Alexander Ludwig îl interpretează pe Bjorn Ironside, fiul lui Ragnar Lodbrok, unul dintre personajele principale ale serialului „Vikingii”.

De asemenea, Alexander Ludwig joacă un rol important în filmul „Bad Boys for Life”, care va avea premiera în luna ianuarie 2020, alături de Will Smith și Martin Lawrence.

Actorul este cel de-al doilea nume anunțat la Transylvania Comic Con, alături de Rick Cosnett din serialul „The Vampire Diaries”.

Alexander Ludwig va face fotografii și va acorda autografe fanilor pe 19 și 20 octombrie.

La Transylvania Comic Con vor lua parte și unele dintre cele mai importante nume din industria de gaming, care le vor oferi pasionaților șansa de a testa cele mai noi jocuri și de a lua parte la competiții cu premii însemnate, folosind echipamente de ultimă generație.

Printre atracții se mai numără o zonă de street food, concursuri de cosplay, artiști de bandă desenată, demonstrații de VR, precum și un târg generos unde vizitatorii pot interacționa cu expozanții și pot alege din miile de produse inedite, inspirate din producțiile sci-fi preferate.

Evenimentul care va avea loc în premieră la Cluj-Napoca, se va desfășura între 18 și 20 octombrie la Sala Polivalentă.

 

Ne poți asculta și aici: